Skip to content

Carnissers i Xarcuters - Qui Som

Carnissers i Xarcuters Catalunya som un col·lectiu especialitzat en alimentació i compromès amb la qualitat i amb l’excel·lència de la nostra carn, del nostre servei i dels productes d’elaboració pròpia. Carnissers, cansaladers, xefs, mestres artesans, ramaders, xarcuters i pagesos de tot el territori català treballen dia a dia per oferir-te un producte bo, fresc i local.

El nostre producte

La nostra oferta gastronòmica va més enllà del món de la carn. Així, et brindem solucions nutritives, saludables i creatives. Sempre escollim amb cura els nostres productes per oferir-te’ls a mida segons les teves necessitats (sense al·lèrgens, ecològics, etc.) i ens assegurem que donem/oferim la millor qualitat, valor, propietats i, sobretot, el millor gust amb tot el que fem.

Compromesos amb l'entorn

Assumim la responsabilitat dins l’entorn en què vivim i sabem que és fonamental enfortir el nostre compromís amb la sostenibilitat. Per això, manifestem el nostre pacte amb el medi ambient i treballem dia rere dia per reduir al màxim l’impacte dels nostres envasos i embalatges.

Donem tota la informació

Amb total transparència, traslladem als nostres clients la informació sobre els productes que elaborem i venem. De la mateixa forma, a les botigues, els nostres carnissers i xarcuters sempre estan disposats a resoldre qualsevol dubte amb relació a la carn, els embotits i la resta de productes que produïm artesanalment.

Control del benestar animal

Ens comprometem amb els productors locals per oferir una carn de qualitat i de proximitat que compleixi la normativa europea de benestar animal. Sabem que és bàsic vetllar per la salut i el confort del bestiar, així com donar-li la millor alimentació per tal d’aconseguir un producte amb propietats excel·lents.

Garantim les condicions sanitàries

Som professionals escrupolosos en el compliment de les normatives higienicosanitàries que formen part del nostre treball. Garantim el control sanitari en el procés de producció, emmagatzematge i comercialització de totes les carns fresques i els seus derivats que es distribueixen amb el nostre segell de qualitat.

Sempre en formació

Sabem que la clau de l’èxit per al sector de la carn és estar actualitzat. Per aquesta raó, la formació contínua és la senya de la professionalitat dels nostres carnissers i xarcuters. Tenir un coneixement profund de l’ofici permet fer uns millors elaborats i ser creatiu aplicant els processos més exclusius amb tecnologies innovadores.

Compromesos amb la nostra comunitat.

Estem compromesos amb la comunitat on treballem per això, la nostra màxima és donar sempre productes amb la major qualitat i excel·lència. Ens agrada la nostra feina i saber que allò que fem és apreciat i valorat per la gent de la nostra comunitat. La seva confiança mereix tota la nostra professionalitat.

Comerç de proximitat

Formem part del petit comerç de proximitat. L’entenem com un eix estratègic per unir i cohesionar els barris i pobles, per generar ocupació, per fer més sostenible la mobilitat de les persones i per fer rutllar l’economia del país. A més a més, amb els productes preparats sans i de qualitat que ofereixen les carnisseries i xarcuteries que porten el nostre segell, facilitem el dia a dia de la clientela.

Hereus d’una tradició

Defensem l’elaboració artesana dels productes carnis tradicionals. Som hereus d’aquesta manera de fer que forma part de la cultura gastronòmica catalana. Molts dels nostres associats són petites botigues de tradició familiar que, gràcies a la professionalització, han evolucionat mantenint la seva identitat i les seves pròpies
receptes.

Missió

Com a marca, volem augmentar la confiança genuïna del consumidor actual. Volem arribar a un nou públic que no té interès en el sector en si mateix, sinó en les qualitats dels productes que ven i/o compra. També volem augmentar la nostra presència digital i situar-nos com una marca de referència en tot el territori català.

Visió

Volem ser un col·lectiu prescriptor en solucions d’alimentació fresca del sector de la carnisseria i la xarcuteria. Per tant, volem transmetre confiança i que la nostra marca denoti benestar al consumidor i compromís amb la qualitat i l’excel·lència del producte.