Carnissers Xarcuters Catalunya

Qui som Carnissers Xarcuters Catalunya?

Carnissers Xarcuters Catalunya som l’organització empresarial sense ànim de lucre que des de fa més de 120 anys defensem i representem els interessos dels carnissers i xarcuters de Catalunya.

La nova marca que hem creat té la missió d’ajudar-nos a establir el nostre nou posicionament com a sector i donar a conèixer a la societat catalana un producte de qualitat que posa en valor l’ofici d’artesà.

Volem que Carnissers Xarcuters Catalunya vagi més enllà de la carn però que aquesta continuï sent la protagonista. Així, hem creat un relat per a transmetre la nostra manera de ser propera, professional i local i amb la que es pretén mantenir i potenciar la confiança del consumidor parlant del nostre propi sector de manera positiva: volem que el consumidor entengui que treballem per a oferir-li un producte propi, saludable, natural i artesà.

Ens sentim orgullosos de poder contribuir a posar el millor producte damunt la taula de moltes llars i ens esforcem cada dia per convertir-nos en un referent de la bona carn, del bon saber i un referent d’un ofici.

Ara et toca a tu contribuir a traslladar aquest nou missatge per tal que puguem arribar a un nou públic i construir plegats una marca actual i autèntica que parli del valor del bon producte. Un producte bo, fresc i local.

Compartim amb tu el nostre decàleg:

1.
Carnissers Xarcuters Catalunya i els carnissers i xarcuters associats de tot el territori català estem compromesos amb la qualitat i l’excel·lència del producte, un producte bo, fresc i local.

2
La nostra oferta gastronòmica va més enllà del món de la carn. Oferim als nostres clients solucions nutritives, de qualitat, saludables i creatives. Un producte bo, fresc i local.

3.
Estem compromesos amb el medi ambient i la sostenibilitat del planeta. Treballem per reduir al màxim l’impacte dels nostres envasos i embalatges.

4.
Traslladem tota la informació. Com Carnissers Xarcuters Catalunya sempre donem als nostres clients tota la informació dels productes que elaborem i venem.

5.
Estem compromesos amb els productors locals. És la millor manera d’oferir una carn de qualitat i de proximitat que compleix la normativa europea de benestar animal.

6.
Fem complir les normatives higienicosanitàries. Som professionals escrupolosos en l’acompliment de les normatives que formen part del nostre treball.

7.
La formació continuada, la nostra senya de professionalitat. Tenim un coneixement profund del nostre ofici que ens permet fer uns millors elaborats i ser innovadors i creatius.

8.
Estem compromesos amb la comunitat on treballem. La nostra màxima és donar sempre productes amb la millor qualitat i excel·lència.

9.
Formem part del petit comerç de proximitat. L’entenem com un eix estratègic per unir i cohesionar els barris i pobles, per generar ocupació, per fer més sostenible la mobilitat de les persones i per fer rutllar l’economia del país.

10.
Defensem l’elaboració artesana dels productes carnis tradicionals. Som hereus d’aquesta manera de fer que forma part de la cultura gastronòmica catalana.