Carnissers Xarcuters Catalunya
Som professionals especialitzats en alimentació càrnica de tot el territori català, compromesos amb la qualitat i l'excel·lència de la nostra carn i dels productes d’elaboració pròpia.
Els nostres carnisseries i xarcuteries són més que un lloc on comprar: són l'espai on s'elabora la tradició gastronòmica catalana, amb productes locals, artesanals i de qualitat.

A Carnissers i Xarcuters Catalunya som professionals especialitzats en alimentació carnia de tot el territori català, compromesos amb la qualitat i l'excel·lència en la seva feina. El nostre objectiu és oferir-te carn i productes elaborats propis de la millor qualitat, bo, fresc i local. També oferim solucions creatives i saludables per satisfer les teves necessitats.

El control sanitari és crucial en el nostre treball i garanteixem el control sanitari en tot el procés de producció, emmagatzematge i comercialització de totes les carns i derivats que distribuïm amb el nostre segell de qualitat.

Som defensors de l'elaboració artesanal dels productes carnis tradicionals, i molts dels nostres associats són petites botigues de tradició familiar que han evolucionat amb professionalitat, mantenint la seva identitat i les seves pròpies receptes. La confiança que la gent de la nostra comunitat diposita en nosaltres és la nostra major satisfacció i ens comprometem a donar sempre productes de la màxima qualitat i excel·lència.

1
Els carnissers i xarcuters de tot el territori català estem compromesos amb la qualitat i l’excel·lència del producte, un producte bo, fresc i local.
2
La nostra oferta gastronòmica va més enllà del món de la carn: oferim als nostres clients solucions nutritives, de qualitat, saludables i creatives.
3
Manifestem el nostre compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat del planeta, i per això treballem per reduir al màxim l’impacte dels nostres envasos i embalatges.
4
Traslladem als nostres clients tota la informació dels productes que elaborem i venem.
5
Ens comprometem amb els productors locals per oferir una carn de qualitat i proximitat que compleix la normativa europea de benestar animal.
6
Som professionals escrupolosos en l’acompliment de les normatives higiènico-sanitàries que formen part del nostre treball.
7
La formació continuada és la senya de la nostra professionalitat: tenir un coneixement profund del nostre ofici ens permet fer uns millors elaborats, i ser innovadors i creatius.
8
Estem compromesos amb la comunitat on treballem.
9
Formem part del petit comerç de proximitat: l’entenem com un eix estratègic per unir i cohesionar els barris i pobles, per generar ocupació, per fer més sostenible la mobilitat de les persones i per fer rutllar l’economia del país.
10
Defensem els productes carnis tradicionals d’elaboració artesana, de la qual en som hereus, i que formen part de la cultura gastronòmica catalana.
Creiem que la carn de qualitat no és només una qüestió de gust: també és una qüestió de responsabilitat envers el medi ambient, el benestar animal i la salut dels nostres clients.

Ens comprometem amb els productors locals per oferir una carn de qualitat i de proximitat que compleixi la normativa europea de benestar animal. Sabem que és bàsic vetllar per la salut i el confort del bestiar, així com donar-li la millor alimentació per tal d’aconseguir un producte amb propietats excel·lents.

Assumim la responsabilitat dins l’entorn en què vivim i sabem que és fonamental enfortir el nostre compromís amb la sostenibilitat. Per això, manifestem el nostre pacte amb el medi ambient i treballem dia rere dia per reduir al màxim l’impacte dels nostres envasos i embalatges.