Política de Privacitat

Avís Legal i Política de privacitat

T’agraïm que hagis decidit visitar-nos. Volem que la teva experiència en el lloc sigui el millor possible.

Per accedir nostres serveis, declares que ets major d’edat i que tens capacitat legal d’obrar d’acord al teu llei nacional.

L’accés i la navegació en el lloc web, o l’ús dels serveis de la mateixa, impliquen l’acceptació expressa i íntegra d’aquestes totes i cadascuna de les presents Condicions Generals, incloses tant les condicions particulars fixades per a certes promocions com la Política de privadesa i galetes, relativa a les finalitats dels tractaments de les dades que ens facilitis. Si us plau, et recomanem que les llegeixis atentament.

1.- Informació Legal.

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, el Portal Web està a càrrec de l’Titular:

Fundació Oficis de la Carn
CONSELL DE CENT 80
08015 BARCELONA (ESPAÑA)
G61048427

Per a qualsevol dubte o consulta, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de les següents dades de contacte:

Telf: 965 392 612
Web: carnissersxarcuterscatalunya.cat

L’accés a suposa l’acceptació expressa de l’Usuari a les presents Condicions Generals d’Ús, que podran ser modificades o substituïdes pel seu titular en qualsevol moment i sense previ avís.

2.- Condicions Generals d’Ús.

Les següents condicions generals regulen l’ús i accés a el portal web, la finalitat és ser porta d’entrada a l’Titular, oferint als usuaris informació, serveis i continguts via web. A través de la pàgina web, l’Usuari té accés a informació sobre productes i serveis específics, eines i aplicacions.

Les dades i informacions sobre productes o serveis, preus i característiques o altres dades rellevants oferts a través de la pàgina web són realitzats, proporcionats i actualitzats per Proveïdors i terceres empresas.el Titular no és, en cap cas, responsable de les dades i informacions ni assumeix cap obligació sobre els mateixos.

L’Usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts, serveis, aplicacions i eines que estan accessibles, amb subjecció a la Llei ia les presents Condicions Generals d’Ús i, si escau a les condicions particulars que es puguin establir per a l’accés a determinats serveis i aplicacions, respectant en tot moment als altres Usuaris de la mateixa.

En cas d’incompliment total o parcial per l’Usuari de les presents condicions generals d’ús, el Titular es reserva el dret de denegar l’accés a sense necessitat de previ avís a l’Usuari.

3.- Obligacions Generals de l’Usuari.

L’Usuari, a l’acceptar les presents condicions generals d’ús, s’obliga expressament a:

 • No realitzar cap acció destinada perjudicar, bloquejar, danyar, inutilitzar, sobrecarregar, de manera temporal o definitiva, les funcionalitats, eines, continguts i / o la infraestructura de la pàgina web, de manera que impedeixi el seu normal utilització.
 • Custodiar i mantenir la confidencialitat de les claus d’accés associades al seu nom d’usuari, sent responsable de la utilització d’aquestes claus d’accés personals i intransferibles per part de tercers.
 • No introduir ni realitzar continguts injuriosos o calumniosos, tant d’altres Usuaris com de terceres empreses alienes ael Titular.
 • No utilitzar qualsevol dels materials i informacions continguts en aquest Lloc Web amb finalitats il·lícites i expressament prohibides en les presents Condicions Generals d’Ús, així com a les condicions particulars que, si escau, s’estableixin per a determinades aplicacions i / o utilitats i que resultin contraris als drets i interessos deel Titular, els seus usuaris i / o tercers.
 • No oferir ni distribuir productes i serveis, ni realitzar publicitat o comunicacions comercials no sol·licitades a altres Usuaris i visitants de l’Titular.

L’Usuari respondrà dels tots els danys i perjudicis de tota naturalesa que el Titular o qualsevol tercer pugui patir com a conseqüència de l’incompliment de qualssevol de les obligacions a què queda sotmès per virtut d’aquestes «Condicions Generals d’Ús» o de la llei en relació amb l’accés i / o utilització de la pàgina.

4.- Propietat Intel·lectual i Industrial.

La pàgina web, les pàgines que comprèn i la informació o elements continguts en les mateixes (incloent textos, documents, fotografies, dibuixos, representacions gràfiques, entre d’altres), així com logotips, marques, noms comercials o altres signes distintius, estan protegits per drets de propietat intel·lectual o industrial, dels quals el titular és titular o ostenta autorització per a la seva utilització i comunicació pública dels legítims titulars de les mateixes.

L’Usuari s’obliga a usar els continguts de forma diligent i correcta, d’acord amb la llei, la moral i l’ordre públic. El titular autoritza a l’Usuari per a visualitzar la informació que conté aquest lloc web, així com per efectuar reproduccions privades (simple activitat de descàrrega i emmagatzematge en els seus sistemes informàtics), sempre que els elements siguin destinats únicament a l’ús personal. En cap cas, això significarà una autorització o llicència sobre els drets de propietat deel Titular o dels legítims titulars de les mateixes.

L’usuari no està autoritzat per procedir a la distribució, modificació, cessió o comunicació pública de la informació continguda en aquesta web en qualsevol forma i qualsevol que sigui la seva finalitat.

5.- Enllaços.

Les connexions i enllaços a llocs o pàgines web de tercers s’han establert únicament com una utilitat per a l’Usuari. El Titular no és, en cap cas, responsable de les mateixes o del seu contingut.

CxC no assumeix cap responsabilitat derivada de l’existència d’enllaços entre els continguts d’aquest lloc i continguts situats fora d’ell mateix o de qualsevol altra menció de continguts externs a aquest lloc. Tals enllaços o mencions tenen una finalitat exclusivament informativa i, en cap cas, impliquen el suport, aprovació, comercialització o relació alguna entre el Titular i les persones o entitats autores i / o gestores de tals continguts o titulars dels llocs on es trobin.

Per realitzar enllaços amb la pàgina web serà necessària l’autorització expressa i per escrit dels titulars de l’portal.

6.- Responsabilitat.

L’empresa no garanteix l’accés continuat, ni la correcta visualització, descàrrega o utilitat dels elements i informació continguts en les pàgines de l’portal que es poden veure impedits, dificultats o interromputs per factors o circumstàncies fora del seu control o alienes a la seva voluntat, ni d’aquells que siguin produïts per l’existència de virus informàtics a Internet.

L’empresa no assumeix cap responsabilitat per danys, perjudicis, pèrdues, reclamacions o despeses, produïts per:

(I) Interferències, interrupcions, fallades, omissions, retards, bloquejos o desconnexions, motivades per errors en les línies i xarxes de telecomunicacions o per qualsevol altra causa aliena a l’control de l’Titular.

(Ii) Intromissions il·legítimes mitjançant l’ús de programes malignes de qualsevol tipus ia través de qualsevol mitjà de comunicació, com ara virus informàtics o qualsevol altre;

(Iii) Ús indegut o inadequat de la pàgina web de l’Titular

(Iv) Errors de seguretat o navegació produïts per un mal funcionament de el navegador o per l’ús de versions no actualitzades.

L’empresa no és responsable ni en cap cas respondrà davant dels usuaris ia tercers sobre actes de qualsevol tercer aliè a l’Titular que comporti o pugui suposar la realització d’actes de competència deslleial i publicitat il·lícita o la infracció dels drets de propietat intel·lectual i industrial, dels secrets empresarials, de compromisos contractuals de qualsevol classe, dels drets a l’honor, a la intimitat personal i familiar ia la imatge, dels drets de propietat i de tota altra naturalesa pertanyents a un tercer per raó de la transmissió, difusió, emmagatzematge, posada a disposició, recepció, obtenció o accés als continguts.

7.- Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Tota la política de tractament de dades personals la trobaràs a la Política de Privacitat.

8.- Legislació.

El present Avís Legal i els seus termes i condicions es regiran i interpretaran d’acord amb la legislació espanyola. L’usuari, pel sol fet d’accedir a la pàgina web o obtenir la condició d’usuari registrat atorga, de manera irrevocable, el seu consentiment al fet que els tribunals competents per defecte puguin conèixer de qualsevol acció judicial derivada de o relacionada amb les presents condicions, o amb el seu ús d’aquest Lloc o la navegació realitzada pel mateix.

Si alguna clàusula o apartat de les presents Condicions Generals, que no sigui de naturalesa essencial per a l’existència d’aquest, és declarada nul·la o inaplicable, la validesa de les restants clàusules no es veurà afectada.

PRIVACITAT

La Política de Privacitat forma part de les condicions generals que regeixen la present web.

Qui és el responsable de l’tractament de les teves dades?

Fundació Oficis de la Carn
CONSELL DE CENT 80
08015 BARCELONA (ESPAÑA)
G61048427

Per a qualsevol dubte o consulta, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de les següents dades de contacte:

Telf: 965 392 612
e-mail: Fundació Oficis de la Carn@Fundació Oficis de la Carn.es
Web: https://Fundació Oficis de la Carn.es/

Pots dirigir-te de qualsevol manera per comunicar-te amb nosaltres.

Reservat el dret a modificar o adaptar la present Política de Privacitat en qualsevol moment. Et recomanem revisar la mateixa, i si t’has registrat i accedeixes al teu compte o perfil, se t’informarà de les modificacions.

Si ets algun dels següents col·lectius, consulta la informació desplegable:

+ CONTACTES DE LA WEB O DEL CORREU ELECTRÒNIC

Quines dades es recopilen a través del web?

Podem tractar la teva IP, quin sistema operatiu o navegador fas servir, i fins i tot la durada de la teva visita, de manera anònima.

Si ens facilites dades en el formulari de contacte, t’identificaràs per poder contactar amb tu, en cas que sigui necessari.

 • Contestar a les teves consultes, sol·licituds o peticions.
 • Gestionar el servei sol·licitat, contestar la teva sol·licitud, o tramitar la teva petició.
 • Informació per mitjans electrònics, que versin sobre la teva sol·licitud.
 • Informació comercial o d’esdeveniments per mitjans electrònics, sempre que hi hagi autorització expressa.
 • Realitzar anàlisis i millores a la web, sobre els nostres productes i serveis. Millorar la nostra estratègia comercial.

L’acceptació i consentiment de l’interessat: En aquells casos on per realitzar una sol·licitud sigui necessari omplir un formulari i fer un «clic» al botó d’enviar, la realització de la mateixa implicarà necessàriament que ha estat informat i ha atorgat expressament el seu consentiment a l’contingut de la clàusula annexada a aquest formulari o acceptació de la política de privacitat.

Tots els nostres formularis compten amb el símbol * en les dades obligatòries. Si no facilites aquests camps, o no marques el checkbox d’acceptació de la política de privacitat, no es permetrà l’enviament de la informació. Normalment té la següent fórmula: «□ Sóc major de 14 i he llegit i accepto la Política de privacitat.»

+ CONTACTES DEL NEWSLETTER

Quines dades hem recopilat a través del newsletter?

A la web, es permet subscriure a l’Newsletter, si ens facilites una adreça de correu electrònic, a la qual es remetrà la mateixa.

Emmagatzemarem únicament el teu email a la nostra base de dades, i procedirem a enviar-te correus periòdicament, fins que demanis la baixa, o deixem d’enviar correus.

Sempre tindràs l’opció de donar-te de baixa, en qualsevol comunicació.

Gestionar el servei sol·licitat.

Informació per mitjans electrònics, que versin sobre la teva sol·licitud.

Informació comercial o d’esdeveniments per mitjans electrònics, sempre que hi hagi autorització expressa.

Realitzar anàlisis i millores en l’enviament de mailing, per millorar la nostra estratègia comercial.

L’acceptació i consentiment de l’interessat: En aquells casos on et subscriguis caldrà acceptar un checkbox i clicar al botó d’enviar. Això implicarà necessàriament que has estat informat i has atorgat expressament el teu consentiment a la recepció de l’newsletter.

Si no marques el checkbox d’acceptació de la política de privacitat, no es permetrà l’enviament de la informació. Normalment té la següent fórmula: «□ Sóc major de 14 i he llegit i accepto la Política de privacitat.»

+ CLIENTS

Quines dades teus utilitzem?

 • Elaboració de l’pressupost i seguiment de la mateixa mitjançant comunicacions entre les dues parts.
 • Informació per mitjans electrònics, que versin sobre la teva sol·licitud.
 • Informació comercial o d’esdeveniments per mitjans electrònics, sempre que hi hagi autorització expressa.
 • Gestionar els serveis administratius, de comunicacions i de logística realitzats pel Responsable.
 • Facturació i declaració dels impostos oportuns ..
 • Realitzar les transaccions que corresponguin.
 • Gestions de control i recobrament.

+ ENQUESTES DE QUALITAT

Quines dades utilitzem de les enquestes?

Valorar el grau de qualitat en el servei dispensat

Millorar els serveis oferts, en virtut de l’acompliment de la ISO

La base legal és el consentiment exprés de l’enquestat.

+ PROVEÏDORS

Quines dades fem servir com a proveïdor?

Informació per mitjans electrònics, que versin sobre la teva sol·licitud.

Informació comercial o d’esdeveniments per mitjans electrònics, sempre que hi hagi autorització expressa.

Gestionar els serveis administratius, de comunicacions i de logística realitzats pel Responsable.

Facturació.

Realitzar les transaccions que corresponguin.

Facturació i declaració dels impostos oportuns.

Gestions de control i recobrament.

La base legal és l’acceptació d’una relació contractual, o, si no el teu consentiment a l’contactar amb nosaltres o oferir-nos els seus productes per alguna via.

+ CONTACTES XARXES SOCIALS

Quines dades utilitzem de les xarxes socials?

 • Contestar a les teves consultes, sol·licituds o peticions.
 • Gestionar el servei sol·licitat, contestar la teva sol·licitud, o tramitar la teva petició.
 • Relacionar-nos amb tu i crear una comunitat de seguidors.

L’acceptació d’una relació contractual en l’entorn de la xarxa social que correspongui, i d’acord amb les seves polítiques de privacitat:

Facebook     http://www.facebook.com/policy.php?ref=pf

Instagram    https://help.instagram.com/155833707900388

Twitter        http://twitter.com/privacy

Linkedin    http://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?trk=hb_ft_priv

Pinterest    https://about.pinterest.com/es/privacy-policy

Google*     http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/

*(Google+ y Youtube)

 

Durant quant de temps anem a mantenir les dades personals?

Només podem consultar o donar de baixa les dades de forma restringida a l’tenir un perfil específic. Els tractarem tant de temps com tu ens deixis seguint-nos, sent amics o donant-li a «m’agrada», «seguir» o botons similars.

Qualsevol rectificació de les teves dades o restricció d’informació o de publicacions has realitzar-la a través de la configuració del teu perfil o usuari en la pròpia xarxa social.

 

¿Incloem dades personals de terceres persones?

No, com a norma general només tractem les dades que ens faciliten els titulars. Si ens aportes dades de tercers, hauràs amb caràcter previ, informar i sol·licitar el seu consentiment a aquestes persones, o en cas contrari ens eximeixes de qualsevol responsabilitat per l’incompliment d’aquest requisit.

I dades de menors?

No tractem dades de menors de 14 anys. Per tant, abstingui de facilitar si no té gran o, si escau, de facilitar dades de tercers que no tinguin l’esmentada edat.El Titular s’eximeix de qualsevol responsabilitat per l’incompliment d’aquesta previsió.

¿Farem comunicacions per mitjans electrònics?

 • Només es realitzaran per gestionar la teva sol·licitud, si és un dels mitjans de contacte que ens ha facilitat.
 • Si fem comunicacions comercials hauran estat prèviament i expressament autoritzades per a tu.

Quines mesures de seguretat apliquem?

Pots estar tranquil: Hem adoptat un nivell òptim de protecció de les Dades Personals que fem servir, i hem instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques al nostre abast segons l’estat de la tecnologia per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les Dades Personals.

A què destinataris es comunicaran les vostres dades?

Les teves dades no se cediran a tercers, excepte obligació legal. En concret es comunicaran a l’Agència Estatal de l’Administració Tributària i a bancs i entitats financeres per al cobrament de l’servei prestat o producte adquirit Com als encarregats de l’tractament necessaris per a l’execució de l’acord.

En cas de compra o pagament, si tries alguna aplicació, web, plataforma, targeta bancària, o algun altre servei en línia, les teves dades se cediran a aquesta plataforma o es tractaran en el seu entorn, sempre amb la màxima seguretat.

Quan l’hi ordenem, tindran accés a la nostra web l’empresa de desenvolupament i manteniment web, o la de hosting. Les mateixes tindran signat un contracte de prestació de serveis que els obliga a mantenir el mateix nivell de privacitat que nosaltres.

Qualsevol transferència internacional de dades a l’usar aplicacions americanes, estarà adherida a l’conveni Privacy Shield, que garanteix que les empreses de programari americà compleixen les polítiques de protecció de dades europees en matèria de privacitat.

Què Drets tens?

A saber si estem tractant les teves dades o no.

A accedir a les teves dades personals.

A sol·licitar la rectificació de les teves dades si són inexactes.

A sol·licitar la supressió de les teves dades si ja no són necessaris per als fins per als quals van ser recollits o si ens retires el consentiment atorgat.

A sol·licitar la limitació de l’tractament de les seves dades, en alguns supòsits, en aquest cas només els conservarem d’acord amb la normativa vigent.

A portar les teves dades, que et seran facilitats en un format estructurat, d’ús comú o lectura mecànica. Si ho prefereixes, se’ls podem enviar a el nou responsable que ens designis. Només és vàlid en determinats supòsits.

A presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o autoritat de control competent, si creus que no t’hem atès correctament.

A revocar el consentiment per a qualsevol tractament per al qual hagis consentit, en qualsevol moment.

Si modifiqueu alguna dada, t’agraïm que ens ho comuniquis per mantenir-los actualitzats.

Vols un formulari per a l’exercici de Drets?

 • Tenim formularis per a l’exercici dels teus drets, pídenoslos per email o si ho prefereixes, pots fer servir els elaborats per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o tercers.
 • Aquests formularis han d’anar signats electrònicament o ser acompanyats de fotocòpia de l’DNI.
 • Si et representa algú, has adjuntar-nos còpia del seu DNI, o que el signi amb la seva signatura electrònica.
 • Els formularis poden ser presentats presencialment, enviats per carta o per mail a la direcció de l’Responsable a l’inici d’aquest text.

Quant triguem a contestar a l’Exercici de Drets?

Depèn de el dret, però com a màxim en un mes des teva sol·licitud, i dos mesos si el tema és molt complex i et notifiquem que necessitem més temps.

¿Tractem cookies?

Si fem servir un altre tipus de cookies que no siguin les necessàries, podràs consultar la política de cookies a l’enllaç corresponent des de l’inici de la nostra web.

Durant quant de temps anem a mantenir les teves dades personals?

 • Les dades personals seran mantinguts mentre segueixis vinculat amb nosaltres.
 • Un cop et desvincules, les dades personals tractades en cada finalitat es mantindran durant els terminis legalment previstos, inclòs el termini en què un jutge o tribunal els pugui requerir atenent el termini de prescripció d’accions judicials.
 • Les dades tractades es mantindran fins que no expirin els terminis legals al·ludits anteriorment, si hagués obligació legal de manteniment, o de no existir aquest termini legal, fins que l’interessat sol·liciti la seva supressió o revoqui el consentiment atorgat.
 • Mantindrem tota la informació i comunicacions relatives al teu compra o a la prestació del nostre servei, mentre durin les garanties dels productes o serveis, per atendre possibles reclamacions.

POLÍTICA DE COOKIES

Aquesta Política de Cookies és part integrant de les condicions generals i la política de privacitat. L’accés i la navegació en el lloc, o l’ús dels serveis de la mateixa, impliquen l’acceptació de les condicions generals (i per tant de la Política de Privacitat i Política de Cookies). Si us plau, llegeix-lo atentament.

T’agraïm que hagis decidit visitar-nos. Volem que la teva experiència en el lloc sigui el millor possible, i per aquest motiu hem escrit aquesta Política de Cookies de la forma més transparent possible.

Què és una Cookie?

Les cookies són arxius que contenen petites quantitats d’informació que es descarreguen en el dispositiu de l’usuari que s’utilitza quan visites un lloc web. La seva finalitat principal és reconèixer a l’usuari cada vegada que accedeix a la pàgina web i ens permet, a més, millorar la qualitat i la usabilitat del nostre web.

Les cookies són essencials per al funcionament d’Internet; no poden danyar l’equip / dispositiu de l’usuari i, si es troben activades en la configuració del teu navegador, ens ajuden a identificar i resoldre possibles errors de funcionament de la pàgina web.

Tipus de Cookies

Hi ha diferents tipus de cookies. Tots ells treballen de la mateixa manera, però tenen petites diferències:

 1. Galetes de sessió. Les galetes de sessió duren només per la durada de la teva visita i s’esborren quan tanques el navegador. La seva finalitat principal és identificar el tipus de dispositiu, donar suport a la seguretat lloc web o la seva funcionalitat bàsica. No contenen informació personal que ens permeti identificar una persona.
 2. Galetes Persistents o Permanents: S’emmagatzemen en el disc dur de l’dispositiu i la nostra web les llegeix cada vegada que fas una nova visita a la pàgina web; posseeix una data de caducitat o expiració determinada, complerta la qual la galeta deixa de funcionar. Ens permeten identificar les teves accions i preferències; analitzar les visites i ens ajuden a comprendre com arriben els usuaris a la nostra pàgina i millorar els nostres serveis.
 3. Galetes de Funcionalitat: Permeten a la pàgina web recordar decisions adoptades per l’usuari, com el seu login o identificador.
 4. La informació d’aquestes galetes recullen es anonimiza (és a dir, no conté ni el teu nom, adreça, o altres dades).
 5. Galetes de Tercers. Les galetes de tercers són les galetes que instal un lloc web que no és el que estàs visitant; per exemple, les usades per xarxes socials (com Facebook) o per complements externs de contingut (com Google Maps). A més, algunes empreses de publicitat fan servir aquest tipus d’arxius per realitzar un seguiment de les teves visites a cada lloc en què s’anuncien.
 6. Galetes Analítiques: Són galetes que tenen per finalitat el manteniment periòdic i garantir el millor funcionament i servei a l’usuari; recopilant dades de la teva activitat.

Ús de Cookies per part de la pàgina web.

Mitjançant l’accés a la pàgina web, acceptes de manera expressa que puguem usar aquest tipus de cookies en els teus dispositius. Si desactives les cookies, pot ser que la teva navegació per la pàgina web no sigui òptima i algunes de les utilitats que disposa la pàgina web no funcionin correctament.

 • Cookies pròpies

Per tal de reconèixer-te i prestar-te un millor servei, el nostre lloc utilitza galetes (petits arxius de text que el navegador emmagatzema) pròpies. Els avantatges que comporta l’acceptació de les nostres galetes es tradueix en un estalvi de temps. Així mateix poden ser utilitzades també per reconèixer-te entre visites successives i així adaptar el contingut que se’t mostra, per obtenir informació sobre la data i hora de la teva última visita, mesurar alguns paràmetres de trànsit dins el propi lloc, i estimar el nombre de visites realitzades, de manera que puguem enfocar i ajustar els serveis i promocions de forma més efectiva.

Cap cookie permet que pugui contactar-se amb el teu número de telèfon, la teva adreça de correu electrònic o amb qualsevol altre mitjà de contacte. Cap cookie pot extreure informació del teu disc dur o robar informació personal

 • Cookies de Google Analytics

El lloc utilitza el servei Google Analytics, que és prestat per Google, Inc., entitat té l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( «Google»).

Google Analytics utilitza cookies per ajudar-nos a analitzar l’ús que fan els usuaris de el lloc. La informació que genera la cookie sobre el teu ús de el lloc (incloent la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els seus servidors d’Estats Units. Google utilitzarà aquesta informació per compte nostre amb el propòsit de seguir la pista del teu ús de el lloc, recopilant informes de l’activitat de el lloc i prestant altres serveis relacionats amb l’activitat de el lloc i l’ús d’Internet. Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així li ho requereixi la legislació, o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google. Google no associarà la teva adreça IP amb cap altra dada de què disposi Google.

Si vols pots rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l’ús de cookies mitjançant la selecció de la configuració apropiada del seu navegador. No obstant això, si ho fas, pot ser que no puguis utilitzar la plena funcionalitat d’aquest lloc. A l’utilitzar aquest lloc consenteixes el tractament la teva informació per Google en la forma i per als fins dalt indicats.

La nostra pàgina utilitza el servei Google Analytics, que és prestat per Google, Inc., entitat té l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( «Google»). Per això, amb visitar la nostra pàgina atorgues expressament teu consentiment a què aquesta informació generada per les cookies de Google Analytics sigui transferida als servidors de Google Inc. situats als EUA; concretament la informació que genera la cookie sobre el teu ús de el lloc, recopilant informes de l’activitat de el lloc.

Configuració de l’usuari per evitar Galetes.

Des del Titular i en compliment de la normativa legal vigent, posem a la teva disposició la informació que et permeti configurar el teu navegador / navegadors d’Internet per mantenir la teva privacitat i seguretat en relació a les galetes. Per això, et facilitem la informació i enllaços als situats de suport oficials dels principals navegadors perquè puguis decidir si vols o no acceptar l’ús de cookies.

Així, pots bloquejar les galetes a través de les eines de configuració de el navegador o bé pots configurar el teu navegador perquè et avisi quan un servidor vulgui guardar una galeta

-Pots obtenir més informació sobre el navegador Firefox des d’aquí:

https://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-sitios-web-rastrearpreferencias?redirectlocale=es&redirectslug=habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we

– Pots obtenir més informació sobre el navegador Chrome des d’aquí:

https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es

– Pots obtenir més informació sobre el navegador Internet Explorer des d’aquí:

https://support.microsoft.com/es-es/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

– Pots obtenir més informació sobre el navegador Safari des d’aquí:

https://support.apple.com/kb/PH19214?viewlocale=es_ES&locale=es_ES

 

– Pots obtenir més informació sobre el navegador Opera des d’aquí:

http://help.opera.com/Windows/11.50/es-ES/cookies.html

 

 

 

Què passa si es desactiven les cookies? Algunes funcionalitats dels Serveis i àrees d’aquest lloc web podrien no funcionar si es desactiven les cookies.

 

¿Actualitzem la nostra Política de Cookies? És possible que actualitzem la Política de Cookies de la nostra pàgina web, per això li recomanem revisar aquesta política cada vegada que accedeixi al nostre lloc web amb l’objectiu d’estar adequadament informat sobre com i per què fem servir les cookies.