Pollastre pota blava del Prat de Llobregat – Sitges

El Pota Blava és una de les úniques races d’aus de corral que ha sobreviscut sense patir encreuaments amb altres estirps híbrides, i ha mantingut les seves característiques.

Des de temps ancestrals, al Delta del Riu Llobregat ha existit un tipus de gallina mediterrània que amb el temps i gràcies a l’esforç dels avicultors catalans ha esdevingut una raça autòctona dels galls i gallines del Prat coneguda com a Pota Blava.

Aquest pollastre únic es caracteritza principalment per les seves potes blau pissarra i per les plomes d’un color ros fosc que al costat de les potes adopten un color vermell.

Sitges

Si parlem de Sitges parlem tant de cultura com de sol i platja. Una localitat molt viva on els moviments culturals del segle passat han deixat en herència un magnífic llegat arquitectònic i pictòric que pots veure passejant pel Carrer d’en Bosc, observant les antigues muralles del Castell de Sitges, o pujant al Racó de la Calma per visitar la que havia estat casa-taller del pintor Santiago Rusiñol.

Com hem dit, Sitges és cultura i platja. El litoral de la localitat ens descobreix diversos kilòmetres de platges i cales, transcorregudes o tranquil·les, on destaquen la platja de les Botigues o la Cala de l’Home mort.

Sitges és una molt bona opció per passar un dia d’estiu ben complet! A més, els nostres xarcuters i carnissers estan allà on vagis per ofertir-te un producte bo, fresc i local que segur que completarà la teva ruta turística.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *