Receptes
Espatlla de cabrit a la sal
Temps: 1 h 30 min
Racions: 1 persona
Dificultat: Nivell fàcil
Ingredients:
- 1 espatlla de cabrit de de llet, una per persona
- Mel
- Farigola i romaní
- Sal gorda
- 1 albergínia
- 1 carabassó
- 100 g de carabassa cacauet
- 1 ceba
- 100 g de tirabecs
- Oli d'oliva verge extra.
- Pebre
- Sal
Pas a pas:
- Barregem la sal gruixuda amb les herbes aromàtiques i ho humitegem amb una mica d'aigua.
- Col·loquem la espatlla sobre una safata de forn, una peça sencera. Pressionem amb les mans per compactar bé la sal i així evitar que s'obri durant la cocció.
- Introduïm al forn i rostejem a una temperatura de 180º C durant 1 h.
- Per elaborar la guarnició, tallem les verdures en rodanxes, hi afegim sal i deixem reposar 15 min perquè alliberin l'aigua.
- Asseque'm amb un paper absorbent per treure l'excés d'aigua i untem totes les verdures amb oli d'oliva.
- Ho fem a la graella fins que estiguin ben daurades i les servim amb l'espatlla de cabrit rostida.
El consell del canisser / xarcuter:
Comparteix