Receptes
Espatlla de cabrit a la sal
Temps: 1 h 30 min
Racions: 1 persona
Dificultat: Nivell fàcil
Ingredients:
  • 1 espatlla de cabrit de de llet, una per persona
  • Mel
  • Farigola i romaní
  • Sal gorda
  • 1 albergínia
  • 1 carabassó
  • 100 g de carabassa cacauet
  • 1 ceba
  • 100 g de tirabecs
  • Oli d'oliva verge extra.
  • Pebre
  • Sal
Pas a pas:
  1. Barregem la sal gruixuda amb les herbes aromàtiques i ho humitegem amb una mica d'aigua.
  2. Col·loquem la espatlla sobre una safata de forn, una peça sencera. Pressionem amb les mans per compactar bé la sal i així evitar que s'obri durant la cocció.
  3. Introduïm al forn i rostejem a una temperatura de 180º C durant 1 h.
  4. Per elaborar la guarnició, tallem les verdures en rodanxes, hi afegim sal i deixem reposar 15 min perquè alliberin l'aigua.
  5. Asseque'm amb un paper absorbent per treure l'excés d'aigua i untem totes les verdures amb oli d'oliva.
  6. Ho fem a la graella fins que estiguin ben daurades i les servim amb l'espatlla de cabrit rostida.
El consell del canisser / xarcuter:
Comparteix