Receptes
Filet de carrillada a la graella amb tomàquets cherry agridolços.
Temps: 20 min.
Racions: 4 persones
Dificultat: Nivell fàcil
Ingredients:
  • 4 filets de carrillera de xai
  • 1 cebolleta
  • 20 tomàquets cherry
  • 50 ml de salsa de soja
  • 1 cullerada de sucre moreno
  • 20 ml de vinagre d'arròs
  • Oli d'oliva
  • Pebre
  • Sal
Pas a pas:
  1. Escaldem els tomàquets cherry en aigua bullint uns segons i els retirem sobre aigua amb gel per tallar la cocció. Pel·lem i reservem.
  2. Posem a coure la salsa de soja amb el vinagre i el sucre a foc baix. Una vegada integrats els ingredients, afegim els tomàquets i coem a foc baix.
  3. Mentrestant, salpebrem els filets i sobre una graella, afegim la carn untada en oli d'oliva. Dorem totes dues cares fins a cuinar l'interior.
  4. Augmentem la intensitat del foc dels tomàquets fins a reduir la salsa de soja. Servim la carn juntament amb els tomàquets cherry i fines rodanxes de ceba crua.
El consell del canisser / xarcuter:
Comparteix