Receptes
Pita farcida d’albergínia i xai
Temps: 25 min
Racions: 4 persones
Dificultat: Nivell fàcil
Ingredients:
  • 4 filets molt fins de cuixa de xai
  • 4 pans de pita
  • 2 fulles d'enciam grans
  • 1 albergínia
  • 1 ceba tendra gran
  • Pebre mòlt
  • Salsa de iogurt
  • Oli
  • Sal
Pas a pas:
  1. Condimentem l'albergínia tallada en làmines fines i la daurem en una paella antiadherent amb unes gotes d'oli d'oliva, a foc mitjà. Pelem la ceba, la tallem en fines talls i la daurem de la mateixa manera que l'albergínia.
  2. Salpebrem els filets i els daurem en una paella molt calenta.
  3. Rentem les fulles de l'enciam i les tallem amb les mans de manera irregular.
  4. Escalfem els pans de pita i els obrim.
  5. Omplim els pans amb l'enciam, la carn, les verdures i servim amb salsa de iogurt al gust.
El consell del canisser / xarcuter:
Comparteix