Receptes
Xurrasco de xai rostit amb herbes
Temps: 2 h 30 min
Racions: 4 persones
Dificultat: Nivell fàcil
Ingredients:
  • 4 xurrascos de xai
  • 2 cullerades de herbes aromàtiques picades (farigola, julivert...)
  • 3 dents d'all grans
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre mòlt
  • 12 cebetes
Pas a pas:
  1. Salpebrem els xurrascos i els introduïm dins del forn amb un recipient amb aigua perquè generi vapor. Cuinem a 120º C durant 2 hores.
  2. Coem les cebetes pelades durant 3 minuts en aigua amb sal a temperatura mitjana. Escorrem i reservem.
  3. Afegim les cebes a la safata dels xurrascos i pugem la temperatura a 220º C.
  4. Afegim les cebes a la safata dels xurrascos i pugem la temperatura a 220º C.
  5. Piquem de mida molt petita els alls i barregem amb les herbes picades i una mica d'oli d'oliva fins a fer una pasta.
  6. Quan estiguin gairebé daurats, impregnem amb la pasta d'herbes i acabem de daurar.
El consell del canisser / xarcuter:
Comparteix