Receptes
Filet de carrillada a la graella amb tomàquets cherry agridolços.
Temps: 20 min.
Racions: 4 persones
Dificultat: Nivell fàcil
Ingredients:
- 4 filets de carrillera de xai
- 1 cebolleta
- 20 tomàquets cherry
- 50 ml de salsa de soja
- 1 cullerada de sucre moreno
- 20 ml de vinagre d'arròs
- Oli d'oliva
- Pebre
- Sal
Pas a pas:
- Escaldem els tomàquets cherry en aigua bullint uns segons i els retirem sobre aigua amb gel per tallar la cocció. Pel·lem i reservem.
- Posem a coure la salsa de soja amb el vinagre i el sucre a foc baix. Una vegada integrats els ingredients, afegim els tomàquets i coem a foc baix.
- Mentrestant, salpebrem els filets i sobre una graella, afegim la carn untada en oli d'oliva. Dorem totes dues cares fins a cuinar l'interior.
- Augmentem la intensitat del foc dels tomàquets fins a reduir la salsa de soja. Servim la carn juntament amb els tomàquets cherry i fines rodanxes de ceba crua.
El consell del canisser / xarcuter:
Comparteix