Receptes
Pita farcida d’albergínia i xai
Temps: 25 min
Racions: 4 persones
Dificultat: Nivell fàcil
Ingredients:
- 4 filets molt fins de cuixa de xai
- 4 pans de pita
- 2 fulles d'enciam grans
- 1 albergínia
- 1 ceba tendra gran
- Pebre mòlt
- Salsa de iogurt
- Oli
- Sal
Pas a pas:
- Condimentem l'albergínia tallada en làmines fines i la daurem en una paella antiadherent amb unes gotes d'oli d'oliva, a foc mitjà. Pelem la ceba, la tallem en fines talls i la daurem de la mateixa manera que l'albergínia.
- Salpebrem els filets i els daurem en una paella molt calenta.
- Rentem les fulles de l'enciam i les tallem amb les mans de manera irregular.
- Escalfem els pans de pita i els obrim.
- Omplim els pans amb l'enciam, la carn, les verdures i servim amb salsa de iogurt al gust.
El consell del canisser / xarcuter:
Comparteix