Receptes
Xurrasco de xai rostit amb herbes
Temps: 2 h 30 min
Racions: 4 persones
Dificultat: Nivell fàcil
Ingredients:
- 4 xurrascos de xai
- 2 cullerades de herbes aromàtiques picades (farigola, julivert...)
- 3 dents d'all grans
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre mòlt
- 12 cebetes
Pas a pas:
- Salpebrem els xurrascos i els introduïm dins del forn amb un recipient amb aigua perquè generi vapor. Cuinem a 120º C durant 2 hores.
- Coem les cebetes pelades durant 3 minuts en aigua amb sal a temperatura mitjana. Escorrem i reservem.
- Afegim les cebes a la safata dels xurrascos i pugem la temperatura a 220º C.
- Afegim les cebes a la safata dels xurrascos i pugem la temperatura a 220º C.
- Piquem de mida molt petita els alls i barregem amb les herbes picades i una mica d'oli d'oliva fins a fer una pasta.
- Quan estiguin gairebé daurats, impregnem amb la pasta d'herbes i acabem de daurar.
El consell del canisser / xarcuter:
Comparteix